BURN-OUT behandeling in Utrecht

Burn-out BEHANDELING Utrecht

Herboren uit je burn-out. Dat is het doel van onze burn-out behandeling.

Wil je van jouw burn-out herstellen? Bij SoulWork Company werken we aan de fysieke, mentale én emotionele aspecten die jouw burn-out veroorzaakt hebben. Een bewezen vorm van behandelen, want cliënten geven aan dat hun stressklachten na 3 sessies al gehalveerd zijn!

Burn-out behandeling 2

OVERGAVE

Wat houdt een burn-out behandeling in?

Vrijwel iedereen die te maken krijgt met een burn-out denkt: Dit overkomt mij toch niet?! Niet gek als je bedenkt dat je alleen constant over je eigen grenzen kunt gaan als je deze niet goed voelt. Onze burn-out behandeling herstelt de verbroken connectie met je lichaam. Je gaat leren controle los te laten en je over te geven aan het niet weten. Je gaat voelen hoe je lichaam met jou communiceert en luisteren naar wat het vertelt. Je gaat tot rust komen en reserves opbouwen. Je gaat ‘nee’ zeggen tegen wat je niet langer dient en je passie hervinden.

GENIETEN

Wat zijn de resultaten van een burn-out behandeling?

Een lijstje met burn-out herstel tips kun je overal op het Internet vinden. Je bent al begonnen met beter voor jezelf te zorgen, want je begrijpt best waarom je in een burn-out terecht bent gekomen. Daar hebben gesprekken met een psycholoog misschien ook aan bijgedragen. Maar als je eerlijk bent, had je het idee dat van een burn-out herstellen sneller zou gaan. Als je verwacht had nu al meer opgekrabbeld te zijn, zorgt de burn-out behandeling van SoulWork Company ervoor dat je binnen ‘no-time’ weer aan het werk kunt, met energie wakker wordt en geniet van het leven.

Burn-out behandeling 3

VOORBEELDEN

Bij welke klachten kan een burn-out behandeling mij helpen?

Je bent op zoek naar een burn-out behandeling in Utrecht, omdat je overbelast bent en dat zich uit in stress, overspannenheid of een burn-out. Tot nu toe heb je voornamelijk gepraat over de oorzaken, bijvoorbeeld met een coach of psycholoog. Dat is een mooie aanvulling op wat wij bij SoulWork Company doen. Van een burn-out herstellen gaat sneller wanneer je aan de fysieke, mentale én emotionele aspecten ervan werkt. Zeker wanneer je het volgende herkent:

Je bent constant moe

Je hoofd loopt over met constante gedachten

Drukte of herrie is niet te verdragen

Je voelt je emotioneel labiel of gejaagd

Je hebt soms het gevoel dat jij je lichaam niet goed voelt

Deze klachten duren al een paar maanden en je hebt er nu echt genoeg van

BALANS

Hoe werkt een BURN-OUT behandeling?

Je zenuwstelsel mag weer tot rust komen. Eén van de manieren om dat voor elkaar te krijgen, is met je ademhaling. Daar werken we dan ook veel mee tijdens een burn-out behandeling. Verder wordt je uitgenodigd je verhaal te doen en daarbij verbinding te maken met je gevoel. We werken aan jouw lichamelijke stressklachten door lichaamswerk en aanraking. Daarbij doe je ondersteunende mindfulness en meditatie oefeningen om emotioneel in balans te komen.

BALANS

Hoe werkt een BURN-OUT behandeling?

Je zenuwstelsel mag weer tot rust komen. Eén van de manieren om dat voor elkaar te krijgen, is met je ademhaling. Daar werken we dan ook veel mee tijdens een burn-out behandeling. Verder wordt je uitgenodigd je verhaal te doen en daarbij verbinding te maken met je gevoel. We werken aan jouw lichamelijke stressklachten door lichaamswerk en aanraking. Daarbij doe je ondersteunende mindfulness en meditatie oefeningen om emotioneel in balans te komen.

Marjolein Ademcoach

GEVOEL

Waarom een burn-out behandeling bij SoulWork Company?

In 2013 kreeg Marjolein, oprichtster van SoulWork Company, zelf een burn-out. Paniekaanvallen, angsten en pleinvrees, ze kent het allemaal. Van deze burn-out herstellen duurde maar liefst 1,5 jaar. Hoewel zij hard aan zichzelf werkte, werden er pas echt mooie resultaten behaald toen zij in contact kwam met ademwerk en lichaamsgerichte therapie. Had ze dit maar eerder ontdekt! Ze bundelde haar kennis over de effectiviteit van het werken aan de fysieke, mentale én emotiole aspecten van een burn-out met haar eigen ervaring. Dat maakt dat de burn-out behandeling van Soulwork Company erg succesvol is. De burn-out van Marjolein heeft haar dichterbij zichzelf gebracht en dit gunt ze jou ook.

Tarieven

BURN-OUT
BEHANDELING

168

5

90 minuten

5

Uitgebreide lichaamsanalyse

5

Gericht op één of meerdere klachten

5

Persoonlijk behandelplan

5

Coaching

Zorgvergoeding mogelijk

Oefeningen en adviezen voor thuis

ZORGVERGOEDING

SoulWork Company is geregistreerd bij de CAT: beroeps- en belangenorganisatie voor complementaire PLATO-therapeuten.

Onze burn-out behandelingen vallen onder Natuurgeneeskunde (alternatieve geneeswijzen). Vaak wordt deze therapie door de zorgverzekeraar (gedeeltelijk) vergoed. De behandeling gaat niet ten koste van het eigen risico. Een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk.

Ben je nu eindelijk van jouw burn-out herstellen? Of sta je aan het begin en weet je niet hoe je kunt ontspannen, of die continue stroom van gedachten stil kunt krijgen? Maak dan een afspraak.

Let op: We hanteren aparte prijzen voor organisaties. Mocht je behandeling door je werk vergoed worden, rekenen wij 180 euro per behandeling.

Mooie woorden over een burn-out behandeling bij SoulWork Company

“Wat een haptonoom me niet kon brengen, kon de burn-out behandeling dit wel.

Ik kwam bij SoulWork Company in een burn-out situatie. We zijn een behandeltraject ingegaan, waarin ik leerde dat ik tot nu toe voelde met mijn hoofd. In de warme en veilige omgeving van SoulWork Company ben meer mijn lichaam in gaan zakken.”

Linda

“Al na drie keer een burn-out behandeling was ik een stuk energieker dan daarvoor!

Ik heb tijdens de burn-out behandeling leren ontspannen, waardoor mijn hoofd lichter werd. Hierdoor kon ik uit het continue denkproces komen en kreeg ik mijn energie terug. SoulWork Company werkt respectvol, rustig en met liefde.”

Anja

Element of Soulwork.2

MISSCHIEN OOK IETS VOOR JOU?

Ontdek onze groepsprogramma’s

Wij bieden groepsprogramma’s aan die jou naar je hoogste licht begeleiden. We gebruiken hierbij een aantal tools die we niet gebruiken in onze individuele behandelingen. Door de kleine groep is er alsnog veel ruimte voor begeleiding op persoonlijk niveau, terwijl het groepsproces je ook steunt en scherp houdt.

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19

CAT ademcoach massage therapeut