AanBOD

AanBOD

LUISTEREN NAAR JE LICHAAM

Wat kan SoulWork Company voor jou betekenen?

SoulWork Company is een ontspannen plek waar je weer helemaal thuis kunt komen bij jezelf. Merk je dat praten alleen niet voldoende is om tot een verandering in je gedachten, gevoelens en gedrag te komen? Wij nodigen je van harte uit om naar je lichaam te komen luisteren. Hieronder lees je hoe je dat kunt doen.

Lichaamsgerichte therapie Utrecht

LICHAAMSGERICHTE THERAPIE

Bij lichaamsgerichte therapie gaan we ervan uit dat hoofd, hart en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wanneer je merkt dat je constant gespannen bent, paniek ervaart, moe bent of je neerslachtig voelt, begeleiden we jou in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam.

Ademcoaching Utrecht

ADEMCOACHING

Met ademcoaching, ook wel breathwork genoemd, geef je jouw lichaam lucht. Je creëert ruimte om spanning los te laten. Als je eigenlijk altijd ‘aan’ staat, laat een ademcoach van SoulWork Company laat jou ervaren wat de natuurlijke staat van je lichaam is: stil. Vrij van spanning en vol levensvreugde.

Burn-out behandeling

BURN-OUT BEHANDELING

Herboren uit je burn-out. Dat is het doel van onze burn-out behandeling. Bij SoulWork Company werken we aan de fysieke, mentale én emotionele aspecten die jouw burn-out veroorzaakt hebben. Een bewezen vorm van behandelen, want cliënten geven aan dat hun stressklachten na 3 sessies al gehalveerd zijn!

Massage Vleuten

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ervaar de diepe ontspanning van een ontspannende oliemassage. Ben jij toe aan een stukje extra me-time? Wil jij in jezelf investeren? Ben jij op zoek naar pure ontspanning en rust. Wij bieden je verschillende massages waardoor jouw hoofd, hart en ziel weer samenkomen. Gezond voor je lichaam en goed voor jou.

Zwangerschapsmassage Vleuten

HOLISTISCHE MASSAGE

Via een holistische massage leer je de taal herkennen die jouw lichaam spreekt. Enerzijds zorgen we ervoor dat je lichaam heelt door op een diep niveau te ontspannen. Anderzijds besteden we aandacht aan de signalen van je lichaam (pijnlijke plekken, emoties en/of gedachten) die iets willen vertellen. 

Voetreflex therapie Vleuten

VOETREFLEX MASSAGE

Voetreflex massage is ontzettend aardend. De aanrakingen halen je uit je hoofd. Wanneer je veel vanuit je hoofd leeft, zet voetreflex therapie je letterlijk weer met je voeten op aarde. Door de aanraking van orgaan zones op de voetzolen is voetreflex therapie tevens een behandeling voor je gehele lichaam.

Massage Vleuten

GROEPSPROGRAMMA

SoulWork Embodiment is het groepsprogramma waar jij op zat te wachten. Het programma bestaat uit een transformerende reis van 5 maanden door de elementen met een groep van 8. Een uniek traject dat volledig gericht is op het belichamen van jouw ware natuur. De eerste editie die start in september zit vol.

Zwangerschapsmassage Vleuten

ONLINE SESSIE

Om de paar weken geeft Marjolein een online sessie: An Element of Soulwork. Tijdens zo’n sessie heb je de mogelijkheid om jouw dag ontspannen af te sluiten, kennis te maken met Marjolein en je te verbinden met de elementen. Sluit je aan en ervaar door middel van ademwerk telkens één van de vijf elementen van SoulWork.

OOK LEUK

Doe een massage cadeau

Is er iemand jarig, zwanger, geslaagd of wil je iemand gewoon verrassen? Er gaat niets boven een heerlijk ontspanningsmoment. Doe daarom een massage cadeau! Het is mogelijk om bij SoulWork Company een cadeaubon te bestellen. Wij zorgen voor een mooi pakketje dat leuk is om te geven én te ontvangen.

Massage Cadeaubon Utrecht

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19