ReVIEWS

ReVIEWS

De kracht zit ‘m echt in de groep mensen om je heen

Het programma of de reis van 4 maanden is heel divers en heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen. De kracht zit ‘m ook echt in de groep mensen om je heen.

 

Marjolein is heel invoelend, voelt goed aan wanneer er interventie nodig is, geeft goede tips en is warm. Ik voel me gezien.

De co-facilitators zijn warme mensen en creëren een veilige sfeer mee. Er zijn weer wat laagjes afgepeld. Het is een fijne ervaring met warme en lieve aandacht van de begeleiders en mede deelnemers.

 

Dit programma geeft je de mogelijkheid om in een veilige omgeving en met liefdevolle aandacht jezelf te ont-wikkelen om weer dichter bij je kern te komen. 

Hanneke

Ontwerper & fotografie

‘Een mooie reis om jezelf beter te leren kennen’

SoulWork Embodiment programma is een diverse en mooie reis naar binnen.

 

Marjolein is voor mij een gids. Juist doordat ze bij iedereen kan voelen en inchecken wat er speelt. Het voelt heel fijn en vertrouwd. Langzaam ben ik van mijn hoofd naar buik en intuïtie gegaan. Ik ben nu eindelijk aan het doen wat ik wil en ik durf mezelf nu meer te laten zien. 

Linda

Food Blogger

‘Marjolein voelt precies wat je nodig hebt en daagt uit tot meer.’

Het SoulWork Embodiment programma geeft een mooie afwisseling tussen de onderdelen met voor mij een paar hoogtepunten zoals het ijsbad en de ademsessies.

 

Marjolein is een warme persoonlijkheid die de juiste plek kan raken. Zij geeft je een fijne begeleiding en is heel toegankelijk. Zij voelt precies wat je nodig hebt en daagt uit tot meer. De co-facilitators zijn liefdevol, ervaren en invoelend.  Het programma heeft mij inzicht, rust en vertrouwen gegeven. 

 

Het is een mooie reis om jezelf te gunnen in een veilige en prachtige omgeving.  

Jeske

Medewerker Brand Veilig Leven

‘Inspirerend, divers en met veel gevoel en liefde gegeven’

Tijdens de reis van 4 maanden in jezelf heb ik Marjolein als empatisch, vol vertrouwen en als rustig ervaren. Ze creeërt een veilige sfeer waar alles mag zijn. De co-facilitators zijn warme mensen, die ieder op hun beurt een fijne toevoeging waren op de dag.

 

Het heeft me inzicht en een aanzet tot zorgen voor mezelf gebracht. Focus en een zien waar de aandacht naar toe mag. Welke patronen er zijn en waar ik mee aan de slag mag blijven.

 

Het is een liefdevolle, interessante en vernieuwende reis om het hooofd te verbinden met je lijf. 

Liselotte

Horeca eigenaresse

‘SoulWork Embodiment is mooi opgezet op basis van de elementen.’

Het programma van vier maanden raakt alles aan en is heel divers. Heel fijn om dit met een groep te doen!

 

Marjolein gaat naar de kern, luistert, laat je, steunt je, weet te doorgronden. Kortom: komt diep in je hart. De co-facilitators zijn hele zachte en vriendelijke, open en warme mensen en gaan ook zo je hart in.

Het heeft mij zelfbewustzijn gebracht, ik kan nu mijn emoties laten stromen, heb lieve mensen leren kennen en ik heb rust en vertrouwen in mezelf gevonden.

 

 Dit programma laat je kennismaken met je ware zelf.

Eline

Communicatie adviseur

‘Open je hart en laat al dat moois maar binnen!’

Marjolein voelt heel goed aan waar ze ruimte mag geven, hulp kan bieden of juist mag uitdagen. De co-facilitators waren ook heel prettig. Ze zijn heel fijn in het bieden van rust en veiligheid. Ze zijn beide echte verbinders.

 

Het prorgramma is heel compleet en geeft veiligheid en warmte. De afgelopen vier maanden hebben me inzicht, ruimte en een liefdevollere blik naar mezelf gegeven. Naast de fijne tijd op de dagen zelf. 

Arwen

Huisvrouw

‘Het is een evenwichtig en opbouwend programma.’

Ik heb meegedaan aan de innerlijke reis van vier maanden. Marjolein biedt voor mij veiligheid, structuur, openheid en geborgenheid. Ze kan goed inschatten of je het kan horen, voelen en of ervaren. De co-facilitators zijn mooie mensen met de kwaliteit om aan te voelen wat nodig is.

 

Het heeft me inzicht in mijn eigen gedrag gebracht en kan weer staan voor mijzelf.

Anne

Zelfstandige in tuinbouw sector

‘Het heeft een grote meerwaarde om dit in een groep te doen’

Ik heb meegedaan aan de innerlijke reis van vijf maanden. Een reis waarin ik thuis ben gekomen in mijn lijf, meer kan ontspannen, kan voelen en mezelf weer op nummer 1 zet. Het programma is magisch, warm en liefdevol. Zonder oordeel met durf en moed.

 

Vijf heerlijke dagen, een moment voor mezelf om even stil te staan. De reis heeft me laten voelen, nieuwe inzichten gegeven en sprankelende momenten. De begeleiding van Marjolein is warm, veilig, enthousiast, zonder oordeel en ze voelt goed aan wat je nodig hebt. Marjolein kan een veilige sfeer neerzetten, waarin iedereen zich gezien voelt. De ademsessies zijn enorm helend en het heeft een grote meerwaarde om dit in een groep te doen. Voor mij is dit een mooie basis om in vertrouwen en vanuit mijn lichaam verder te werken aan mijn ontwikkeling.

Ik gun iedereen deze reis!

Anneleen

Docent

‘Ik heb me deze vijf maanden heel erg gezien gevoeld’

Ik heb deelgenomen aan de innerlijke reis van 5 maanden; SoulWork Embodiment. Ik ben diep geraakt door deze innerlijke reis.

 

De zorgzame, liefdevolle begeleiding, de fantastische plek, het overheerlijke eten en drinken, de zorgvuldige opbouw van het programma, de verbinding met de groep… alles klopte. Het is prachtig en vervullend wat jullie hebben weten te creëren.

 

Ik heb me deze maanden heel erg gezien gevoeld. Precies op de momenten dat ik het nodig had, waren jullie daar met warme woorden, veiligheid, ondersteuning en liefdevolle zachtheid. Marjolein is heel oprecht, betrokken en vaak spot-on. En daar komt de steun van de groep bovenop. Het is zó onbeschrijfelijk waardevol om letterlijk en figuurlijk te voelen en ervaren dat ik het niet alleen hoef te doen. Dat ik gedragen word én dat ik mijn proces zelf kan dragen. Ik ben heel erg dankbaar dat ik hier ja tegen heb gezegd en mezelf de kans heb gegeven om mezelf weer terug te vinden met alles wat bij me hoort en in me zit.

Suzanne

Verpleegkundige

Het ultieme cadeau aan jezelf!

Ik heb meegedaan aan het groepsprogramma van vijf maanden. Dit is zeer divers en fijn programma wat open staat om datgene eruit te halen wat bij je past.

 

Ik ervaar bij Marjolein een blind vertrouwen dat ze je ziet, voelt en weet wat je nodig hebt. Heel bijzonder! Ook de co-facilitators zijn zacht, open en niet oordelend.

 

De reis heeft me laten openstaan voor anderen, voor het leven, voor zachtheid en liefde. Vooral ook voor liefde voor jezelf. Dit is jouw ultieme cadeau aan jezelf!

 

Anoniem

‘Deze reis laat je dragen in je pad naar het thuiskomen in jezelf.’

Ik ben de innerlijke reis van 5 maanden aangegaan. Deze innerlijke reis geeft je enorm veel inzichten en een veilige haven om lastige thema’s door te werken en voelen. Ik vond het programma heel divers en aansluiten bij allerlei verschillende lagen die doorgewerkt werden.

 

Marjolein is heel warm, steunend en veilig. Ze kan enorm goed aanvoelen en ‘intunen’ bij iedereen om te bieden wat nodig is. Je voelt je daarom enorm gezien. Ook de begeleiders zijn heel warm en invoelend.

Miriam

Gedragswetenschapper

Bij SoulWork Company vind ik in de lichaamsgerichte therapie nog een belangrijk stukje van deze puzzel.’

Ik ben een proces ingestapt op een verdiepende laag die ik met m’n hoofd niet kan begrijpen, maar die m’n lijf wel voelt en weet.

Ik heb al heel veel verschillende therapieën gedaan (o.a. cognitieve gedragstherapie, mbct, voice dialogue, familie opstellingen, psychiater) en doe regelmatig yoga en geleide meditaties om mezelf de dynamiek van ups en downs wat te verzachten; want daar heb ik in dagelijks leven al jaren (15+) last van.

Bij SoulWork Company vind ik in de lichaamsgerichte therapie nog een belangrijk stukje van deze puzzel, namelijk; mezelf all in, echt voelen, contact maken met mezelf en mezelf dieper gronden.


Marjolein is daarbij zelf ook heel opmerkzaam in de communicatie en houdt vlijmscherp een spiegel op daar waar de essentie zit.

Het is heel bijzonder en hele fijne reis, helemaal terug naar mezelf.

Een aanrader voor wie openstaat om iets unieks te ervaren.

Manon

Docent & coach

‘Ik heb in mijn herstelproces na overspannenheid heel veel aan de ademsessies.’

Guusje is voor mij aan waanzinnig goede ademtherapeut en ik heb in mijn herstelproces na overspannenheid heel veel aan de ademsessies met haar. De ademtherapie werkt heel goed voor mij en brengt me dichter bij mijn gevoel dan vele andere therapieën. Ook de oefeningen voor thuis via de app zijn erg nuttig geweest. Daarnaast is Guusje een hele fijne persoon met wie ik direct een klik had. Ze luistert goed en begeleidt me met oprechte interesse.

MARCEL

Investment manager

‘Door de ademhalingstips heb ik uiteindelijk mijn rugpijn sterk kunnen verminderen.’

Erg fijne ervaring met Marjolein gehad. Super bijzonder wat er tijdens een sessie allemaal naar boven komt. Ik begrijp niet precies wat er gebeurde, maar het voelde wel erg goed. Door de ademhalingstips heb ik uiteindelijk mijn rugpijn sterk kunnen verminderen. Aanrader om naar toe te gaan!

anne

Leidinggevende analytics team

‘De ademsessies hebben mij geholpen om onze laatste ivf poging met veel meer rust en vertrouwen in te gaan.’ 

Bij Guusje hele fijne ademsessies gehad, een hele lieve en open vrouw waardoor ik ook gemakkelijk open kon gaan staan en dicht bij mezelf kon komen. Zij heeft mij enorm geholpen om onze laatste ivf poging met veel meer rust, vertrouwen en ontspannenheid aan te gaan.

nikki

Productmanager

‘De lichaamsgerichte therapie is magisch.’

Magisch! Drie sessies lichaamsgerichte therapie gehad bij Marjolein. Nu ik er zelf nog midden inzit, kan ik vanuit mijn directe ervaring laten weten dat het mij nu al ver op weg heeft geholpen in mijn eigen proces/ verwerking van mama zijn. De weg ernaartoe is heftig geweest en Marjolein laat mij echt voelen en ervaren wat er gebeurt bij mij, geeft hele fijne oefeningen mee en ik voel mij veilig en vertrouwd bij haar.

stefanie

Social worker

‘Door de massage is alles weer gaan stromen en kan ik volledig ontspannen.’

Onlangs had ik mijn derde behandeling bij Marieke. Voordat we startten kreeg ik een kopje thee en mocht ik een kaartje trekken. Marieke nodigde me uit om tijdens de massage aan te geven wat fijn of niet fijn was. Ik had zin in ontspanning en dat is wat ik heb gekregen. Marieke zorgt dat alles weer gaat stromen en ik volledig kan ontspannen. Zo bijzonder weer! Ik ervaar ruimte, lucht… Zen. Ja, zen. Ik zeg tegen al mijn vriendinnen dat ze ook eens moeten gaan. Echt waanzinnig.

kika

HR-medewerker

‘De liefdevolle aandacht en aanraking die ik mocht ontvangen, is iets wat ik in de wereld vaak mis.’

Mijn ervaring bij SoulWork Company was heel prettig, het voelde als een warm bad. De liefdevolle aandacht en aanraking die ik mocht ontvangen is iets wat ik in de wereld vaak mis. Ook de muziek sloot heel mooi aan bij wat ik voelde, de hele ervaring klopte! Ik kom graag terug.

suzanne

Secretaresse

‘Ademtherapie heeft mij geholpen in het leren omgaan met moeilijke momenten.’

Afgelopen maanden een vijftal ademtherapie sessies gehad bij Marjolein. Deze sessies hebben mij enorm geholpen in het leren omgaan met moeilijke momenten, het onder controle krijgen van mijzelf op die momenten en het verminderen van de spanning in mijn lichaam. Vakvrouw die naar je luistert, de tijd neemt en je direct een goed gevoel geeft.

maarten

Informatie analist

‘Ik heb grote stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling.’

Alhoewel ik aanvankelijk niet goed wist wat te verwachten van lichaamsgerichte therapie, heb ik bij Marjolein grote stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb alle sessies stuk voor stuk als zeer waardevol ervaren. Een cadeautje aan mijzelf. Marjolein is uiterst professioneel. In een veilige en prettige sfeer begeleidt zij je in een innerlijke proces, om van daaruit wezenlijke verandering in gang te zetten.

K.

Advocaat

‘Wat ik mooi vind, is dat er verder gekeken wordt, namelijk waar de klachten vandaan komen.’

Via Google kwam ik de website van SoulWork Company tegen en vond het direct passen. Ik was opgelucht na mijn eerste ervaring en zo blij dat ik de stap had gezet! Wat je op de website leest komt overeen met de praktijk. De afgelopen jaren ben ik verschillende trajecten bij SoulWork Company aangegaan en hebben we samen gekeken wat mijn lichamelijke en emotionele klachten waren. Wat ik heel mooi vind is dat er verder gekeken wordt, namelijk waar de klachten vandaan komen. Elke keer kwam ik weer een stukje dichterbij mezelf. Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en goed voor mijzelf te zorgen. Ik kon echt mezelf zijn bij Marjolein. Ik vind haar vriendelijk, warm en respectvol. Ik heb mij altijd heel veilig gevoeld tijdens de behandeling, daar hecht ik namelijk heel veel waarde aan!

WARDA

Consulent

‘Naast de psycholoog had ik nog iets anders nodig vanwege de spanning in mijn lijf.’

In mijn burn-out voelde ik dat ik naast de psycholoog nog iets anders nodig had vanwege de spanning in mijn lijf en lichamelijke klachten. Zo ben ik bij Marjolein terecht gekomen voor lichaamsgerichte therapie. Marjolein ontvangt je in een veilige omgeving en heeft me geleerd om stil te staan, te voelen: uit mijn hoofd en in mijn lijf te komen. En misschien wel het belangrijkste: dat ik goed voor mezelf mag zorgen; stil mag staan, er aandacht aan mag geven en het aan te kunnen. Het was niet altijd makkelijk, maar ik ben blij dat ik dankzij Marjolein de tools heb om beter voor mezelf te zorgen. Ik kom er wel!

cindy

Jurist

‘De ademsessies hebben gezorgd voor een heel aantal openbaringen.’

Ik ben naar Marjolein toe gegaan voor het aanpakken van veel opgebouwde spanning in mijn lichaam. Zij gebruikt de laatste tijd ademsessies om bij de kern te komen van wat er aan de hand is. Het is soms hard werken, maar het maakt veel los, heeft gezorgd voor een heel aantal openbaringen en voor mij uiteindelijk minder spanning in mijn lijf. Marjolein is een heel mooi mens die je meteen op je gemak laat voelen om in alle veiligheid en op jouw tempo samen te gaan werken aan waar jouw behoefte ligt. Ik ben heel dankbaar dat ik haar tegen ben gekomen!

jon

Agile Program Manager

‘Een herbevestiging dat ik meer op mijn gevoel mag vertrouwen.’

Ik heb een ademsessie bij Marjolein gehad. Haar begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ze straalt rust en vriendelijkheid uit en voel sterk de acceptatie. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Marjolein. Ze geeft veel ruimte om mijn verhaal te doen en vraagt goed door, waardoor ik ervaar dat ze echt naar me luistert. Een nieuwe ervaring en een herbevestiging dat ik meer op mijn gevoel mag vertrouwen. In één woord: bijzonder!

inge

Coach en Trainer

‘Ik had het gevoel dat alles er mocht zijn.’

Ik kwam voor een ademsessie bij Marjolein en voelde me gelijk op mijn gemak. In een voorgesprek nam ze alle tijd voor het verkennen van mijn vraag en liet ze me goed landen in mijn eigen lijf. Ze liet me direct naar de spanning toeademen en dat hielp me in het gewaarworden van waar het op dat moment over ging. Ik vond het best spannend, wist niet goed wat ik van een ademsessie kon verwachten, maar werd gerustgesteld. Wat me opviel was de liefdevolle en zachte benadering van Marjolein. Ze heeft een fijne stem die me een gevoel van geborgenheid gaf gedurende de sessie. Ik had het gevoel dat alles er mocht zijn en vond het prachtige ervaring die nog dagenlang heeft doorgewerkt.

sandra

Coach

‘Ik heb geleerd zelfstandig met stress om te gaan.’

Toen ik mijn burnout kreeg ben ik begonnen met lichaamsgerichte therapie bij Marjolein. Eerst iedere week. Nu,7 maanden later, één keer per maand. Vanaf de eerste sessie voel ik me op mijn gemak bij Marjolein. Ze luistert aandachtig en heeft goed onderbouwde antwoorden op al mijn vragen (dat zijn er veel). Op de mat of de tafel brengt ze me de ene keer in de diepste ontspanning die ik ooit heb gevoeld. De andere keer laat ze me ontdekken waar ik spanning in mijn lijf opkrop, en helpt ze me die met acupressuur te verwerken en los te laten. Marjolein heeft me geleerd zelfstandig met stress om kan gaan. Ik heb leren ontspannen. Ik heb mijn zelfvertrouwen en optimisme terug gekregen. Ik voel me nu vaak beter dan ik me in jaren heb gevoeld en ik ben nog niet eens helemaal hersteld van mijn burnout. Ik kan me geen betere behandeling voor een burnout voorstellen dan het traject dat ik bij Marjolein heb gevolgd.

maarten

IT programmeur

‘Dit is een talent.’

Marjolein viel me direct in het eerste jaar al op vanwege haar grote aanleg, compassie, drive en focus. Ze was niet alleen een getalenteerd therapeut, maar wist ik direct, hier gaat ze voor. En dat deed ze, met resultaat. Ze is een van de weinige studenten die al in het tweede jaar een bloeiende praktijk had en de eerste die in het derde jaar al iemand anders aan moest nemen omdat haar praktijk zo goed liep. Een grote bevestiging van wat ik direct al wist: dit is een talent! Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

thirza

Grondlegger opleidingscentrum

‘Je lichaam liegt nooit en door er naar te luisteren kom ik vaak op antwoorden.’

Als creatief ondernemer zit mijn hoofd vaak vol met gedachtes. Tijdens een consult met Marjolein kom ik tot rust en kom ik tot mijn eigen kern, waarna ik vol energie weer aan de slag kan. Het mooie vind ik dat Marjolein me heeft laten inzien hoe je lichaam je zoveel kan vertellen over je mentale gesteldheid. Je lichaam liegt nooit en door er naar te luisteren kom ik vaak op antwoorden.

Huub

Ondernemer

‘Hoofd, geest en lichaam werden weer één en dat gaf hernieuwde kracht en energie.’

Lieve Marjolein, ik heb bij jou 10 therapeutische behandelingen gehad. Het waren pure ervaringen, pure verwennerij. Hoofd, haar, voetmassages, zelfs in een Thais warm voetenbad een onvergetelijke ontspannende voetmassage. Elke keer wist je mij weer te verrassen met je bevindingen en wist je heel mooi uit te leggen hoe de belevenissen van een week waren terug te herleiden naar de lichamelijke uitingen vanuit het lichaam. De meridianen, de banen, de knopen, de wijsheid van de oude Chinese leer. Ik stond versteld en was onder de indruk. Alles viel na 10 weken op zijn plek. Nu met een sterke discipline een terugval voorkomen in gewoontes. Een stukje respecteren wat mogelijk is en niet, leren leven zodat het leven leuk en een mooie uitdaging blijft. Dat heb je mij geleerd. Het waren wijze lessen. En leidde tot inspiratie vanuit mezelf die ik een beetje kwijt was, en bracht mij weer terug op het juiste pad. Hoofd, geest, lichaam werden weer één en dat gaf hernieuwde kracht en energie. Ik kan iedereen Marjolein aanraden. Gewoon doen, als je maar een beetje om jezelf geeft.

Angelique

Ondernemer

‘Thaise yoga massage is verslavend.’

Thaise yoga massage, wat moet ik me daarbij voorstellen? Iets zweverigs, moeilijke posities waar je je heel ongemakkelijk bij voelt? Niets van dat alles! Je op een heel ongedwongen manier onder zeer vaardige handen laten behandelen om alle spieren los te maken in een relaxte ruimte. Eindelijk dat plekje bij je onderrug, die stijve nek of die pijnlijke kuiten los te laten maken. Het bijkomend voordeel; je voelt je de volgende dag, sterker nog dezelfde avond, weer helemaal als herboren! Gewoon een keer proberen, maar er is één waarschuwing: het is verslavend!

paul

Manager ASR

‘Ik kwam echt tot de kern van waar de knelpunten letterlijk en figuurlijk zaten.’

Ik kwam bij Marjolein toen ik net moeder was van een tweeling en toen er helaas ook nog 2 ernstige ziektegevallen in mijn familie waren. Ik was uitgeput en helemaal aan het einde van mijn latijn. Ik kon geen contact meer maken met mijn emotie’s en mezelf. En toen startte ik bij Marjolein met een therapeutisch traject. Wat heeft me dat geholpen! Door de zorg die ze geeft, de lieve woorden, haar warme handen en de goede adviezen durfde ik alles op tafel te leggen en kwam ik echt tot de kern van waar de knelpunten letterlijk en figuurlijk zaten. Na 10 sessies voelde ik me zoveel rustiger, gebalanceerder, meer ontspannen en was ik weer in contact met mijn lichaam en mijn gevoel. Ik blijf nu elke maand een keer naar haar toe gaan om de balans te houden en even een moment voor mezelf te creëren. Zoveel dank Marjolein voor alles wat je voor me gedaan hebt en nog steeds doet!

chantalle

Huisarts

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19

CAT ademcoach massage therapeut