AFSPRAAK maken

AFSPRAAK maken

GOED OM TE WETEN

Bevestiging
Afspraken worden, op werkdagen, binnen 24 uur per e-mail bevestigd.

 

Therapeutische behandeling
Zorgvergoeding (alternatieve geneeswijzen rond 40 euro per consult) vaak mogelijk bij behandelingen van Marjolein. Check dit wel eerst zelf.

Als werknemer kan je in veel gevallen gebruikmaken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget of opleidingsbudget. Ga hierover vooral in gesprek met je werkgever.

Voor therapeutische behandelingen vragen wij je bij start 3 afspraken in te plannen met ongeveer 2 tot 4 weken ertussen.

 

Eerste afspraak

Mocht je voor het eerst bij ons komen en weet je niet goed welke behandeling te kiezen dan is dit niet erg. In de afspraak kijken wij wat het beste bij je past. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.

 

Organisaties

We rekenen aparte prijzen voor organisaties. De prijzen zijn exclusief BTW. 

 

Wachtlijst

Mocht jij je plekje niet kunnen vinden en heb je snel hulp nodig mail ons dan via het contactformulier.

 

Vanwege de oplopende wachtlijst zijn we verschillende groepsprogramma’s gestart. Je kunt hier direct aan deelnemen. De groepsprogramma’s oftewel innerlijke reizen zijn voor gelijkgestemde vrouwen en worden een aantal keer per jaar gegeven.

Annulering

Gemaakte afspraken voor een behandeling kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. 

Wanneer er zonder afmelden geen gebruik wordt gemaakt van de gereserveerde tijd, wordt ook het volledige tarief in rekening gebracht. Alle individuele behandelingen vinden plaats op het adres van SoulWork Company in Utrecht (Vleuten).

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19

CAT ademcoach massage therapeut