AFSPRAAK maken

AFSPRAAK maken

GOED OM TE WETEN

Maak snel en makkelijk een afspraak via ons online systeem

Bevestiging
Afspraken worden, op werkdagen, binnen 24 uur per e-mail bevestigd.

Therapeutische behandeling
Zorgvergoeding (alternatieve geneeswijzen rond 40 euro per consult) vaak mogelijk bij behandelingen van Marjolein. Check dit wel eerst zelf.

Marjolein behandelt alleen nog vrouwen.
Mannen zijn welkom bij de overige ademcoaches en massages.

Organisaties

Als werknemer kan je in veel gevallen gebruikmaken van een persoonlijk ontwikkelingsbudget of opleidingsbudget. Ga hierover vooral in gesprek met je werkgever. We hebben aparte prijzen voor organisaties. Mocht je behandeling door je werk vergoed worden, rekenen wij 180 euro per behandeling en bij massages de gewone prijs.

Wachtlijst

Op dit moment is er bij ons een korte wachtlijst voor 1:1 behandelingen. Mocht jij je plekje niet kunnen vinden en heb je snel hulp nodig mail ons dan via het contactformulier.

 

Vanwege de wachtlijst zijn we verschillende groepsprogramma’s gestart. Je kunt hier direct aan deelnemen. De groepsprogramma’s oftewel innerlijke reizen zijn voor gelijkgestemde vrouwen en worden een aantal keer per jaar gegeven.

Annulering

Gemaakte afspraken voor een behandeling kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Tot 24 uur van tevoren betaal je 50% van de kosten. Bij annulering minder dan 24 uur van tevoren wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Wanneer er zonder afmelden geen gebruik wordt gemaakt van de gereserveerde tijd, wordt ook het volledige tarief in rekening gebracht. Alle individuele behandelingen vinden plaats op het adres van SoulWork Company in Utrecht (Vleuten).

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19

CAT ademcoach massage therapeut