Over SOULWORK Company

Over SOULWORK Company

WHERE THE BODY RECONNECTS TO THE SOUL

SoulWork Company is een collectief van healers, coaches en therapeuten die jou begeleiden in het helemaal thuiskomen bij jezelf.

SoulWork Company bestaat sinds 2017. Naast een unieke combinatie van lichaamsgerichte therapie, ademcoaching en massage faciliteren wij diepgaande, transformerende innerlijke reizen. Want juist in het contact met anderen kun je ervaren wie jij ten volste bent. 

Wij geloven in de transformatie van donker naar licht;

BIRTH

Herinneren

Een periode in het donker. Je staat stil bij de opgedane ervaringen die jouw lichaam meedraagt, zodat je deze kan doorvoelen en helen. Waarna je klaar bent om opnieuw geboren te worden.

RISE

Hervormen

De overgang naar licht. Alles is hetzelfde en toch is alles anders, inclusief jijzelf. Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? Je mag ontdekken en vormgeven wat bij jouw nieuwe zelf past.

SHINE

Herleven

Zowel het donker als het licht is geïntegreerd. Je bent veerkrachtig bij dalen en kunt intens genieten van pieken. Je draagt jezelf; volledig belichaamt vanuit hoofd, hart en ziel.

Marjolein Ademcoach

Oprichtster van SoulWork Company
Natuurgeneeskundig- en lichaamsgericht therapeut & ademcoach

Marjolein Burgers

Marjolein is Brabantse van origine en nu al jaren stevig geworteld in omgeving Utrecht. Vrouw van Laurens, mama van twee kindjes. Als gevoelig meisje voelde en zag zij ontzettend veel, zowel van de mensen in haar omgeving als daarbuiten. Al vanaf haar start wist zij dat ze koos voor een leven die zowel veel licht als donker ging geven.

 

Marjolein is de oprichtster van SoulWork Company. Haar eigen (rouw)proces is het fundament van waaruit ze werkt.

 

Door een samenloop van gebeurtenissen kwam Marjolein in 2013 in een burn-out terecht. Helaas was dit niet de laatste keer dat haar leven een onverwachte afslag nam. De dood van zowel haar vader (2018) als 30-jarige zusje (2020), door kanker, zette haar leven opnieuw op zijn kop.

 

Deze ‘life-events’ leerden haar nog dieper voelen en keuzes maken die beter bij haar passen. Ze heeft zich compleet in het donker gewenteld om vervolgens volledig in het licht te stappen. Ze leeft! Voor zichzelf, maar ook uit eerbetoon richting haar vader en zusje.

 

Door deze ervaringen ontdekte zij nog meer dat haar spiritueel vermogen sterk ontwikkeld is. De afgelopen jaren heeft zij dan ook verschillende opleidingen gevolgd om dit nog verder te ontwikkelen. Marjolein gebruikt ademwerk en de door haar ontwikkelde lichaamsgerichte therapie met de vijf elementen om je terug naar zichzelf te brengen. Bij de lichaamsgerichte therapie maakt zij gebruik van alles wat zij in haar rugzak verzamelde, zoals NLP, visualisatie, meditatie, systemisch/opstellingswerk, hypnosetechnieken, healing technieken en TRE (Trauma Releasing Exercises). 

 

Marjolein coacht vrouwen vanuit de overtuiging dat alles al in je zit. Zij gelooft daarbij dat hoofd, hart en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daar zit jouw eigen wijsheid om de weg terug te vinden naar een hogere energie en je diepste innerlijke voelen. Dat vereist moed en zal niet zonder ongemak of weerstand gaan, maar het geeft je de grootst mogelijke beloning.

 

Als geen ander kan Marjolein bij jou inchecken. Zij komt snel tot de kern met haar helderheid van communicatie, wat soms confronterend en tegelijkertijd bevrijdend kan zijn. Met al haar warmte, openheid en helderheid laat zij jou weer thuis komen bij jezelf, zodat jij weer helemaal vrij en jij kan zijn. 

 

Naast individuele behandelingen geeft zij ook groepssessies

 

HAAR BEHANDELING

Zij geeft zowel individuele behandelingen als groepssessies in de vorm van de innerlijke reizen van SoulWork Company.  

 

Marjolein gebruikt daarin ademwerk, de door haar ontwikkelde lichaamsgerichte therapie, vijf elementen leer en alles wat zij in haar rugzak heeft verzameld om je terug naar zichzelf te brengen. 

 

Bovendien is ze geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut bij CAT, de grootste beroepsvereniging van Nederland. Hierdoor kunnen haar behandelingen deels vergoed worden via de alternatieve geneeswijze van de zorgverzekering. Check dit altijd eerst goed zelf bij je verzekering.

 

Pauliina

Holistisch masseuse

Pauliina Holma

Mede vanuit haar achtergrond in loopbaancoaching is Pauliina gefascineerd door de unieke schoonheid en talenten van ieder mens. De vrije expressie daarvan zit soms verstopt achter een blokkade.

 

Gedurende haar eigen zoektocht, met vallen en opstaan, ontdekte ze holistische massage waarbij een milde, nieuwsgierige houding jegens fysieke/psychische klachten centraal staat. Luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft in plaats van te streven naar een snelle oplossing.

 

Pauliina is van Finse afkomst, heeft samen met haar man twee inmiddels volwassen kinderen en woont in Utrecht. Zij volgt momenteel het derde jaar van de opleiding tot holistische massagetherapeut bij de Holos Academie in Utrecht.

HAAR BEHANDELING

Je kunt bij Pauliina terecht voor holistische massages, ontspanningsmassages en voetreflex massage.

Pauliina
Iris Mulder

Holistisch masseuse

Iris Mulder

Op haar levenspad is Iris zich steeds meer bewust geworden van hoe belangrijk het is om aanwezig te zijn in het lichaam en steeds dieper te leren luisteren naar de wijsheid die erin verscholen ligt.

 

Haar innerlijke reis startte in 2012 in India, waar de kennismaking met Satsang, Yoga, Vipassana meditatie, Reiki & Massage begon. Dit zijn nog steeds belangrijke tools waar zij dagelijks mee werkt, naast (ecstatic) dansen en ademwerk.Haar passie voor (lichaam)bewustzijnswerk heeft haar in 2021 naar de Holos academie in Utrecht gebracht. Waar zij de opleiding tot Holistisch Masseur heeft gevolgd. Een prachtige complete opleiding waarin zij heeft mogen leren hoe zij haar (intuïtieve) massage kwaliteiten de wereld in kan laten stromen.

 

Het scheppen van een veilige en geborgen ruimte staat voorop. Iris begeleid je graag in het voelend aanwezig zijn, het loslaten van opgeslagen spanning en het helemaal landen in jouw lichaam waardoor je gronding ook steviger wordt. Zij ervaart dat mensen zich vol levensenergie en ontspannen voelen na het ontvangen van haar massage sessies.

 

Na vele jaren in Amsterdam te hebben gewoond is Iris nu samen met haar prachtige dochter in het groene Driebergen neergestreken. Op dit moment studeert zij Trauma Release Therapy.
HAAR BEHANDELING

Je kunt bij Iris terecht voor holistische massages en ontspanningsmassages.

Guusje Ademcoach

Ademcoach & Co-facilitator groepen

Guusje van Dooren

Guusje heeft jarenlang als verloskundige gewerkt. Ze runde samen met drie compagnons een groeiende verloskundigenpraktijk in Utrecht, totdat twee jaar geleden haar dochter Lou werd geboren met het syndroom van Down.

 

Haar perspectief van het leven veranderde enorm. Lou leert haar te vertragen en nog meer stil te staan. Toen zij de verwachtingen voor haar losliet, kwam de vraag: wat gun ik mezelf? Het bleek tijd te zijn voor een nieuwe stap. Zij verkocht haar praktijk en liet de verloskunde los.

 

Breathwork kwam op haar pad, waardoor zij de impact van bewust ademen herontdekte en daarin meer kon vertragen.

 

Guusje is Brabantse van origine en na een aantal jaar in de omgeving van Utrecht te hebben gewoond besloten zij terug te verhuizen naar de Brabantse roots. Samen met man Pieter en hun 3 kinderen wonen ze daar nu met veel plezier.

HAAR BEHANDELING

In de rol van co-facilitator sluit zij graag aan bij de 5-daagse innerlijke reis SoulWork Embodiment. In voorbereiding op het groepswerk krijg je van haar een ademcoach sessie in de praktijk.

Guusje Ademcoach
Guusje Ademcoach

Ademcoach & Co-facilitator groepen

Dennis Ketel

Dennis is sinds jaren gefascineerd door mensen en door complexiteit. Na een loopbaan in veel verschillende sectoren, was het tijd voor wat anders. Hij volgde zijn hart en startte met de opleiding tot Thaise Massagetherapeut en daarna tot ademcoach. Daar ontdekte hij de bijzondere werking van een lichaamsgerichte aanpak bij tal van moderne vraagstukken en klachten als burnout, stress, prestatiedruk.

 

Doordat hij zelf ervaring had in opgroeien met emotioneel afwezige ouders, verdiepte hij zich steeds meer in ontwikkelingstrauma en hechtingsvraagstukken vanuit een lichaamsgericht perspectief. Het weer in contact komen en bevrienden van het zenuwstelsel is voor hem de sleutel om lichaam en geest weer te verbinden.

 

In 2022 verhuisde Dennis met zijn man naar Arnhem. Door de verhuizing nam hij na drie jaar afscheid van het team van Soulwork Company. Dat was misschien uit het oog, maar niet uit het hart. Hij kwam terug als co-facilitator bij de groepen.

ZIJN BEHANDELING

In de rol van co-facilitator sluit hij graag aan bij de 5-daagse innerlijke reis SoulWork Embodiment. In voorbereiding op het groepswerk krijg je van hem een ademcoach sessie in de praktijk.

Guusje Ademcoach

Human Design coach bij de groepen

Virginia van Dijk

Virginia is van nature iemand die graag luistert naar verhalen van anderen. Onderzoeken, analyseren en kijken hoe dingen beter kunnen, zit in haar bloed. Zij werkte vele jaren voor corporate organisaties maar miste vaak een stuk voldoening.  Daardoor ontstond de wens om voor zichzelf te beginnen en vrouwen te helpen naar een leuker & lichter leven.

 

Toen zij burn-out raakte was er geen weg meer terug. Het was tijd om volledig voor haarzelf te kiezen! En zo startte zij haar coachingspraktijk waar ze Human Design met coaching combineert. Door Human Design begrijpt ze zichzelf zoveel beter en weet ze waar haar krachten en valkuilen zitten. Ze ziet nu ook in waarom ze zich niet op haar gemak voelde in die grote organisaties en zij kan daardoor nu keuzes maken die helemaal in lijn zijn met wie ze van nature is. Human Design is een super mooie tool die iedereen zou mogen gebruiken wat haar betreft!

 

Virginia woont in Blaricum, in ’t mooie Gooi. Ze is getrouwd met Jord en heeft twee lieve zoontjes.

HAAR BEHANDELING

Je kunt bij Virginia terecht om meer te leren over wie je diep van binnen bent en hoe je weer meer vanuit je eigen kracht kunt leven. Virginia sluit regelmatig aan bij de groepsessies om daar alle ins and outs van Human Design te leren.

Guusje Ademcoach

Letters from the Soul IN JE MAIL?

Op onregelmatige basis – het is maar wanneer de golf van inspiratie zich aandient – versturen wij Letters for the Soul. Je leest verhalen die het hoofd fijn vindt om te begrijpen. Je ontvangt inspiratie waar je hart een sprongetje van maakt. Je krijgt oefeningen waarmee je ziel kan thuiskomen.

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19

CAT ademcoach massage therapeut