Over SOULWORK Company

Over SOULWORK Company

WHERE THE BODY RECONNECTS TO THE SOUL

SoulWork Company is een ontspannen plek waar je weer helemaal thuis kunt komen bij jezelf

SoulWork Company bestaat sinds 2017. Met een team van betrokken professionals werken we aan het ‘reconnecten’ van het lichaam met de ziel. We bieden een unieke combinatie van lichaamsgerichte therapie, ademsessies en massage om de volgende transformatie bij je in gang te zetten.

BIRTH

Herinneren

Een periode in het donker. Je staat stil bij de opgedane ervaringen die jouw lichaam meedraagt, zodat je deze kan doorvoelen en helen. Waarna je klaar bent om opnieuw geboren te worden.

RISE

Hervormen

De overgang naar licht. Alles is hetzelfde en toch is alles anders, inclusief jijzelf. Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? Je mag ontdekken en vormgeven wat bij jouw nieuwe zelf past.

SHINE

Herleven

Zowel het donker als het licht is geïntegreerd. Je bent veerkrachtig bij dalen en kunt intens genieten van pieken. Je draagt jezelf; volledig belichaamt vanuit hoofd, hart en ziel.

Marjolein Ademcoach

Natuurgeneeskundig- en lichaamsgericht therapeut & ademcoach

Marjolein Burgers

Marjolein is de oprichtster van SoulWork Company. Haar eigen (rouw)proces is het fundament van waaruit we werken.

Door een samenloop van gebeurtenissen kwam Marjolein in 2013 in een burn-out terecht. Helaas was dit niet de laatste keer dat haar leven een onverwachte afslag nam. De dood van zowel haar vader (2018) als 30-jarige zusje (2020), door kanker, zette haar leven opnieuw op zijn kop.

 

Deze ‘life-events’ leerden haar nog dieper voelen en keuzes maken die beter bij haar passen. Ze heeft zich compleet in het donker gewenteld om vervolgens volledig in het licht te stappen. Ze leeft! Voor zichzelf, maar ook uit eerbetoon richting haar vader en zusje.

 

Door deze ervaringen en haar mediamieke gaven kan Marjolein als geen ander bij jou inchecken en je terug naar jezelf brengen. Zij gebruikt hiervoor ademcoaching en de door haar ontwikkelde lichaamsgerichte therapie behandelingen, maar ook werkt zij met de vijf elementen: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Spirit.

 

Marjolein is Brabantse van origine en nu al jaren stevig geworteld in omgeving Utrecht. Vrouw van Laurens, mama van 2 prachtige kindjes Isa & Luka.

 

HAAR BEHANDELING

Marjolein coacht vrouwen vanuit de overtuiging dat alles al in je zit. Zij gelooft daarbij dat hoofd, hart en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met haar individuele behandelingen en als hoofdtrainer bij de innerlijke reizen van SoulWork herinnert zij jou om te vertrouwen op je lichaam.

 

Daar zit jouw eigen wijsheid om de weg terug te vinden naar een hogere energie en je diepste innerlijke voelen. Dat vereist moed en zal niet zonder ongemak of weerstand gaan. Maar het geeft je de grootst mogelijke beloning. Marjolein gebruikt adem-coaching en de door haar ontwikkelde lichaamsgerichte therapie met de vijf elementen om anderen terug naar zichzelf te brengen. Bij de lichaamsgerichte therapie maakt zij gebruik van alles wat zij in haar rugzak verzamelde. Zo gebruikt zij onder andere healing technieken, NLP, visualisatie, meditatie, systemisch/opstellingswerk, hypnosetechnieken en TRE (Trauma Releasing Exercises). 

 

Met al haar warmte en intuïtie laat Marjolein jou weer thuis komen bij jezelf, zodat jij weer helemaal vrij en jij kan zijn.

Guusje Ademcoach

BIG geregistreerd therapeut, inuïtief – & ademcoach

Guusje van Dooren

Guusje heeft jarenlang als verloskundige gewerkt. Ze runde samen met drie compagnons een groeiende verloskundigenpraktijk in Utrecht, totdat twee jaar geleden haar dochter Lou werd geboren met het syndroom van Down.

 

Haar perspectief van het leven veranderde enorm. Lou leert haar te vertragen en nog meer stil te staan. Toen zij de verwachtingen voor haar losliet, kwam de vraag: wat gun ik mezelf? Het bleek tijd te zijn voor een nieuwe stap. Zij verkocht haar praktijk en liet de verloskunde los.

 

Breathwork kwam op haar pad, waardoor zij de impact van bewust ademen herontdekte en daarin meer kon vertragen.

 

Guusje is Brabantse van origine en na een aantal jaar in de omgeving van Utrecht te hebben gewoond besloten zij terug te verhuizen naar de Brabantse roots. Samen met man Pieter en hun 3 kinderen wonen ze daar nu met veel plezier.

HAAR BEHANDELING

Je kunt bij Guusje terecht voor ademsessies en zij is co-facilitator bij het groepsprogramma.

 

Ze werkt met verschillende ademtechnieken, zoals Transformational Breath®, hartcoherentie technieken en Buteyko. Ze kan je vooral goed helpen bij klachten die te maken hebben met overbelasting, stress, angst of hyperventilatie. Of wanneer je verlangt naar meer veerkracht, focus en energie in je leven. Guusje beweegt je naar een open ademhaling, waarbij je op een krachtige manier contact maakt met je lichaam. Hierbij kun je oude emoties doorvoelen en krijgt je intuïtie de vrije ruimte, zodat je keuzes kan maken vanuit je hoofd én je hart.

 

Dat doet ze zonder oordeel, in liefdevolle verbinding en met een nuchtere en positieve blik.

Guusje Ademcoach
Guusje Ademcoach

Holistisch masseuse

Pauliina Holma

Mede vanuit haar achtergrond in loopbaancoaching is Pauliina gefascineerd door de unieke schoonheid en talenten van ieder mens. De vrije expressie daarvan zit soms verstopt achter een blokkade.

 

Gedurende haar eigen zoektocht, met vallen en opstaan, ontdekte ze holistische massage waarbij een milde, nieuwsgierige houding jegens fysieke/psychische klachten centraal staat. Luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft in plaats van te streven naar een snelle oplossing.

 

Pauliina is van Finse afkomst, heeft samen met haar man twee inmiddels volwassen kinderen en woont in Utrecht. Zij volgt momenteel het derde jaar van de opleiding tot holistische massagetherapeut bij de Holos Academie in Utrecht.

HAAR BEHANDELING

Je kunt bij Pauliina terecht voor holistische massages, ontspanningsmassages en voetreflex massage.

Guusje Ademcoach

thaise massagetherapeut & Co-facilitator groepen

Dennis Ketel

Dennis is sinds jaren gefascineerd door mensen en door complexiteit. Na een loopbaan in veel verschillende sectoren, was het tijd voor wat anders. Hij volgde zijn hart en startte met de opleiding tot Thaise Massagetherapeut. Daar ontdekte hij de bijzondere werking van een lichaamsgerichte aanpak bij tal van moderne vraagstukken en klachten als burnout, stress, prestatiedruk.

 

Doordat hij zelf ervaring had in opgroeien met emotioneel afwezige ouders, verdiepte hij zich steeds meer in ontwikkelingstrauma en hechtingsvraagstukken vanuit een lichaamsgericht perspectief. Het weer in contact komen en bevrienden van het zenuwstelsel is voor hem de sleutel om lichaam en geest weer te verbinden.

 

In 2022 verhuisde Dennis met zijn man naar Arnhem. Door de verhuizing nam hij na drie jaar afscheid van het team van Soulwork Company. Dat was misschien uit het oog, maar niet uit het hart.

ZIJN BEHANDELING

In de rol van co-facilitator sluit hij graag aan bij de 5-daagse innerlijke reis SoulWork Embodiment.

Guusje Ademcoach

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19