Innerlijke REIZEN

Innerlijke REIZEN

LUISTEREN NAAR JE LICHAAM

Welke innerlijke reizen kan SoulWork Company voor jou bieden?

Marjolein Burgers is de oprichtster van SoulWork Company, samen met een team van betrokken professionals werkt zij aan het ‘reconnecten’ van het lichaam en de ziel. Marjolein gebruikt adem-coaching en lichaamsgerichte therapie met de vijf elementen om anderen terug naar zichzelf te brengen. Bij SoulWork Company zijn we continue bezig met het ontwikkelen van innerlijke reizen. Hieronder houden we je op de hoogte van de groepsprogramma’s die wij aanbieden.

Massage Vleuten

GROEPSPROGRAMMA

SoulWork Embodiment is de innerlijke reis naar jezelf waar jij op zat te wachten.

 

Het programma bestaat uit een transformerende reis van 5 maanden door de elementen met een groep van 8 – 12 gelijkgestemde mensen. Een uniek traject dat volledig gericht is op het belichamen van jouw ware natuur. De nieuwe editie start in september 2024.

Zwangerschapsmassage Vleuten

MINI-RETRAITE

Start de dag samen met gelijkgestemde vrouwen, oftewel je SoulSisters.

 

Een individuele behandeling kan heel fijn zijn, maar in een groep kan je jouw unieke plek in de wereld beter kan begrijpen én voelen. Het zal je dan ook niet verbazen dat juist het voelen centraal staat tijdens deze mini retraite, de SoulSister Mornings. 

Zwangerschapsmassage Vleuten

ONLINE SESSIE

Met regelmaat geeft Marjolein een online sessie: An Element of Soulwork.

 

Tijdens zo’n sessie heb je de mogelijkheid om jouw dag ontspannen af te sluiten, kennis te maken met Marjolein en je te verbinden met de elementen.

Sluit je aan en ervaar door middel van ademwerk telkens één van de vijf elementen van SoulWork.

Effectiviteit massage

LIEVER 1-OP-1?

Behandelingen

Niet iedereen wil geholpen worden via een groepsprogramma. Daarom bieden wij ook 1-op-1 behandelingen aan in onze praktijk te Utrecht (Vleuten).

Effectiviteit massage

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19

CAT ademcoach massage therapeut