Innerlijke reis

 

SoulWork EMBODIMENT

Innerlijke reis

SoulWork EMBODIMENT

An inner journey to reset the soul

Dit is de innerlijke reis naar jezelf waar jij op zat te wachten.

Je bent jezelf best een tijd kwijt geweest. Dat kwam door het verlies van een dierbare, een partner of een baan. Het kan ook zijn dat je jezelf geen prioriteit meer maakte door de zorg voor kinderen, ouders, inkomen en/of het huishouden. Je lichaam gaf op een gegeven moment een signaal dat het genoeg was en daar had je naar te luisteren. Doorgaan op de bekende manier is nu geen optie meer. Je wilt een nieuwe manier ontdekken, belichamen zelfs, zodat je steeds vanuit rust en vertrouwen kunt handelen. Vanuit daar zal jouw levenspad zich ontvouwen.

SoulWork Embodiment werd door eerdere deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 9, lees meer…

Spirituele innerlijke reis

TRANSFORMATIE

Neem afscheid van de versie die je niet langer bent

De natuur leeft volgens een cyclus van sterven en wedergeboorte. Dat doen wij mensen eigenlijk ook. Na iedere periode van donkerte en pijn komt er ook weer licht en liefde in ons leven. Soms vanzelf. In de meeste gevallen heb je daar iets voor te doen. Iets dat neerkomt op: jezelf toestemming geven om afscheid te nemen van de versie die je niet langer bent. Wanneer je daartoe bereid bent, kan de transformatie plaatsvinden. Net zoals in de natuur zullen de vijf elementen Lucht, Water, Aarde, Vuur en Spirit jou ondersteunen in het ontwaken van jouw ware natuur. Jouw nieuwe ik zal tijdens deze innerlijke reis in al haar glorie opstaan en stralen.

Aarde

gronding

Water

hervorming

Vuur

kracht

Lucht

vrijheid

Spirit

licht

BELEVING

Maak deze innerlijke reis in jezelf

In een kleine groep van maximaal 12 gelijkgestemden komen we gedurende vier maanden samen tijdens dit groepsprogramma. Dit zijn de onderdelen van jouw spirituele reis:

5

5 hele dagen in een inspirerende en rustige omgeving

5

De elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Spirit als basis

5

Lichaamswerk

5

Transformational Breathing (ademwerk)

5

Speciale reinigingsceremonies, waaronder een ijsbad

5

Visualisaties en meditaties

5

Een kijkje in je Human Design d.m.v. workshop door professional

5

Deep healings en practises

5

Rituelen

5

Goede, verse en vegetarische voeding

5

Persoonlijke begeleiding per app of telefoon tijdens de 4 maanden

5

Dit alles met een vleugje magie

Helende innerlijke reis

Deze unieke combinatie van onderdelen kun je vaak los boeken, maar niet samen als één geheel. Hiermee is SoulWork Embodiment een zeer compleet groepsprogramma dat zich richt op beleving. Door te vertrouwen op de ervaringen van het lichaam komen hoofd, hart en ziel samen.

Mag jij verstillen? Je verwonderen? Je verbinden? Je laten raken? Ten volste leven?

Mooie woorden over SoulWork Embodiment

Het is prachtig en vervullend wat jullie hebben weten te creëren.

Ik ben diep geraakt door deze innerlijke reis. Ik heb me deze maanden heel erg gezien gevoeld. Precies op de momenten dat ik het nodig had, waren jullie daar met warme woorden, veiligheid, ondersteuning, liefdevolle zachtheid en spot-on inzichten. En daar komt de steun van de groep bovenop. Ik ben heel erg dankbaar dat ik hier ja tegen heb gezegd en mezelf de kans heb gegeven om mezelf weer terug te vinden met alles wat bij me hoort en in me zit.” 

Suzanne, 42 jaar

Deze reis laat je dragen in je pad naar het thuiskomen in jezelf.

Deze innerlijke reis geeft je enorm veel inzichten en een veilige haven om lastige thema’s door te werken en voelen. Ik vond het programma heel divers en aansluiten bij allerlei verschillende lagen die doorgewerkt werden. Marjolein is heel warm, steunend en veilig. Ze kan enorm goed aanvoelen en ‘intunen’ bij iedereen om te bieden wat nodig is. Je voelt je daarom enorm gezien. Ook de begeleiders Guusje en Dennis zijn heel warm en invoelend. 

Miriam, 52 jaar

STROMING

Go ALL-IN
and full-out

Met het groepsprogramma SoulWork Embodiment ga je ‘all in’. Het is een intensief programma van 4 maanden, waarin je niet alleen een reis door de elementen maakt, maar ook met alle aspecten van jezelf in aanraking komt. Alles wat je heus wel weet, maar op een bepaalde laag nog kan saboteren, ga je nu helemaal (door)voelen. Hierdoor komt er een stroming in je op gang die je niet meer kunt stoppen. Na deze 4 maanden kun je dan ook niet anders meer als ‘full out’ gaan shinen. Are you ready?

STROMING

Go ALL IN and full out

Met het groepsprogramma SoulWork Embodiment ga je ‘all in’. Het is een intensief programma van 4 maanden, waarin je niet alleen een reis door de elementen maakt, maar ook met alle aspecten van jezelf in aanraking komt. Alles wat je heus wel weet, maar op een bepaalde laag nog kan saboteren, ga je nu helemaal (door)voelen. Hierdoor komt er een stroming in je op gang die je niet meer kunt stoppen. Na deze 4 maanden kun je dan ook niet anders meer als ‘full out’ gaan shinen. Are you ready?

OERKRACHTEN

Zelf had ik ook tot mijn kern te gaan

Door een samenloop van gebeurtenissen kwam ik in 2013 in een burn-out terecht. Helaas was dit niet de laatste keer dat mijn leven een onverwachte afslag nam. In 2018 overleed mijn vader aan kanker en in 2020 mijn soulsister en jongste zusje Karlijn; ze werd 30 jaar.

Ik weet wat het is om jezelf helemaal kwijt te raken. Om in het donker te zijn en het gevoel te hebben dat je ‘kopje onder gaat’. Natuurlijk heb ik geprobeerd daar tegen te vechten. Dit maakte dat de pijn alleen maar harder aan me trok en ik erin vast bleef zitten.

Er ontstond ruimte toen ik ademcoaching ontdekte. Met iedere hap lucht die ik nam, stond ik mezelf meer toe om te voelen. Daardoor kon ik mij weer thuis en veilig voelen in mijn lichaam en op aarde. Ik kon zelfs de glinsteringen van het leven weer zien en geloven dat ik altijd gedragen word door iets groters.

Deze oerkrachten van de natuur zitten in mij, maar ook in jou. Ik doe niets liever dan jou daar kennis mee laten maken.

Innerlijke reis

VOORBEELDEN

Ik ontmoet je graag als:

Jij van je gespannen lichaam af wilt komen

Jij benieuwd bent naar wat je lijf jou vertelt als je goed luistert

Jij al best wat gedaan hebt qua persoonlijke ontwikkeling, maar nu verdieping zoekt in het voelen

Jij toe bent aan een transformatie

Jij vanuit je hoofd in je lijf wilt zakken

Jij ernaar verlangt om uit de onzekerheid te stappen om vertrouwen te gaan ervaren

Jij rust zoekt op een diepere laag, waardoor je weer volop kunt leven

Jij open staat voor een vleugje magie en spiritualiteit

Het is tijd om jouw WARE
NATUUR
te laten ontwaken

Het is tijd om jouw WARE NATUUR te laten ontwaken

Inner journey

INTEGRATIE

Na SoulWork Embodiment

5

Ben je thuisgekomen bij jezelf

5

Weet je wat je wilt

5

Is je eigenwaarde toegenomen

5

Vind je het leven leuk

5

Heb je energie

5

Voel je jouw vuurtje branden

5

Laat jij je stem horen

5

Luister je naar je intuïtie

5

Voel jij je gedragen door iets groters

Inner journey

Mooie woorden over SoulWork Embodiment

“Ik voelde de meerwaarde van de groep

Onwijs bedankt voor de mooie, veilige, magische, ontroerende, ontspannen dag. Het was spannend om in een groep te starten waarin je niemand kent en toch lukte het jullie om ons zo snel met elkaar een connectie te laten voelen, de diepte in te gaan en dingen te delen die je met anderen niet deelt.”

Het ultieme cadeau aan jezelf!

Deze reis in jezelf heeft me laten openstaan voor anderen, voor het leven, voor zachtheid en liefde. Vooral ook voor liefde voor mezelf. Het programma is heel divers, fijn en open om datgene eruit te halen wat bij je past. Ik ervaar bij Marjolein een blind vertrouwen dat ze je ziet en voelt en weet wat je nodig hebt.

Inner journey

STEUN

Het programma

SoulWork Embodiment is jouw persoonlijke belofte aan jezelf dat je het nu écht anders aan wilt pakken. Vijf hele dagen ben je uit jouw eigen omgeving om je bezig te houden met niemand minder dan jezelf. Door de kleine groep is er veel ruimte voor begeleiding op persoonlijk niveau, terwijl het groepsproces je ook steunt en scherp houdt.

Er wordt een verscheidenheid aan tools ingezet om de transformatie vorm te geven. We werken bijvoorbeeld met opstellingen, meditatie, visualisatie, healing- en ademwerk. Een aantal van deze tools gebruiken we niet in individuele begeleiding. Je volgt dus een niet te vergelijken programma. We begeleiden en ondersteunen je door het diepste donker naar jouw hoogste licht. Hoe meer jij je aan de innerlijke reis over durft te geven, des te groter de transformatie zal zijn.

PRAKTISCH

Jouw transformatie

Wanneer:

1e editie: Sep 2023 – Jan 2024 = VOL

2e editie: Feb 2024 – Mei 2024 = VOL

3e editie: Sep 2024 – Dec 2024 = OPEN

– di 10 september 2024
– di 1 oktober 2024
– di 22 oktober 2024
– di 19 november 2024
– di 17 december 2024

Tijden: 10.00 – 17.00 uur

Waar: Buitenplaats de Hoorneboeg, Hilversum

Prijs particulieren: € 1.448,- incl. BTW
Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk

Prijs organisaties/zakelijke tarief: € 1.698,- incl. BTW

Intake: De cliënten van Soulwork Company zijn leuke, fijne en zelfbewuste mensen. Vaak vrouwen, van 35 tot 55 jaar. Vrouwen die zin hebben om in zichzelf te investeren en zoeken naar een diepere laag. Openstaan om naar zichzelf te kijken en nieuwsgierig zijn naar wat dit vertelt.

 

Wij zijn voor dit groepsprogramma op zoek naar een groep gelijkgestemden vrouwen. Het is voor ons belangrijk dat SoulWork Embodiment op dit moment de juiste keuze is in jouw persoonlijke ontwikkeling. Van tevoren krijg je daarom een korte vragenlijst toegestuurd om kennis met je te maken. Daarna hebben we een intakegesprek per telefoon of Zoom.

 

Vind jij het spannend om in een groep vrouwen je verhaal te delen? Juist dan ben je ook welkom. Je weet namelijk diep van binnen juist dat je hierdoor kunt groeien en dat het tijd is om dit aan te kijken.

PLUS

Soul Elements Carddeck

SoulWork Company heeft een carddeck ontwikkeld met opdrachten en zelfreflectie-oefeningen die hun oorsprong vinden in de vijf elementen. Vanwege de kleine oplage is het carddeck ‘limited edition’. Als deelnemer aan SoulWork Embodiment krijg jij dit prachtige carddeck cadeau! Een fijne tool om tijdens het programma inzichten mee te verkrijgen, maar ook om jou nog meer in contact te brengen met je gevoel. Hiermee kun jij jouw transformatie verzegelen. 

EXTRA

Veel gestelde vragen

Waarin is dit programma anders dan individuele begeleiding?

De groep heeft als groot voordeel dat je het niet alleen hoeft te doen. Je doet het samen met een groep gelijkgestemde vrouwen. Waarin wijsheid wordt gedeeld en steun van elkaar kan ervaren. Je stimuleert en motiveert elkaar. Het is meer dan alleen een 5-daagse ademwerk en mindfulness retraite, want er wordt een verscheidenheid aan tools ingezet om de transformatie vorm te geven. We werken bijvoorbeeld met opstellingen, meditatie, visualisatie, healing- en ademwerk. Een aantal van deze tools gebruiken we niet in individuele begeleiding. Je volgt dus een niet te vergelijken programma. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat deze innerlijke reis je in korte tijd tot de kern brengt.

Door wie worden de dagen begeleid?

SoulWork Embodiment is een unieke mogelijkheid om langere tijd met de oprichtster van SoulWork Company, natuurgeneeskundig- en lichaamsgericht therapeut & ademcoach Marjolein Burgers te werken. De dagen worden door haar begeleid, waarbij er steeds een tweede SoulWork Company coach zal aansluiten ter ondersteuning. De specialisatie van diegene zal goed passen bij het element dat die keer aan bod komt.

Hoe ziet de begeleiding naast de live dagen eruit?

Naast de live dagen is Marjolein telefonisch of per app beschikbaar voor je. Ze zal met regelmaat als groep of individueel bij je ‘inchecken’ tijdens de duur van het programma om het optimale eruit te halen. Zij is je therapeut, coach en stok achter de deur in één. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten appgroep en online oefeningen. In de appgroep wordt inspiratie gedeeld en ervaringen uitgewisseld.

Wat als ik geen aansluiting vindt in de groep?

De groep vormt zich vanzelf en dat klopt altijd precies qua thema en vrouwen. Wij geloven erin dat ‘Souls don’t meet by accident.’ De kans dat je in onze groepen met niemand aansluiting vindt, is klein. In het intakegesprek bespreken we dit ook en denk ik met je mee of 1:1 of groepswerk jouw beste optie is.

Met hoeveel tijd naast de live dagen kan ik rekening houden?

SoulWork Embodiment is een programma dat zich richt op beleving. Door te vertrouwen op de ervaringen van het lichaam komen hoofd, hart en ziel samen. Dat betekent dat er geen reader of ander lesmateriaal zal zijn, omdat het hoofd anders het proces overneemt en dat ken je waarschijnlijk al zo goed. Je wordt gevraagd om een paar keer per week te mediteren of ademhalingsoefeningen te doen en jouw eigen proces, dat tussen de dagen in doorgaat, bij te houden in een journal. Ook mag je iedere week een Soul Elements Card uit jouw carddeck trekken. Hier staat iedere week een opdracht in die je uit mag voeren. Met dit alles zul je naar schatting wekelijks 2 à 3 uur bezig zijn.

Wat heb ik te doen als voorbereiding?

Het is belangrijk dat je al een basis hebt in de ademhaling, oftewel transformational breath. Daarom hanteren wij minimaal één individuele sessie als voorbereiding bij ons in de praktijk. Op die manier maak je al kennis met de ademhaling, onze werkwijze en ons als persoon. Ook geven we je na deze sessie oefeningen mee voor thuis zodat jouw reis vanaf dat moment al kan beginnen. Deze sessie is los van het programma en boeken we bij de start met je in.

Is de locatie met het openbaar vervoer bereikbaar?
Vanaf het NS station in Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg. Vanaf Hollandse Rading is het nog dichterbij. Met de bus kan ook.
Omdat de elementen centraal staan in SoulWork Embodiment hebben we gekozen voor een locatie waar deze elementen vertegenwoordigd zijn. Daarom is de bereikbaarheid met het OV wel mogelijk, maar duurt de reis wellicht wat langer. De aanwezigheid van natuur en sereniteit vinden wij belangrijker dan de bereikbaarheid, omdat deze zuiverheid bijdraagt aan de helende processen.
De locatie is wel goed met de auto bereikbaar. Daarin zullen we je ook vragen zoveel mogelijk te carpoolen met elkaar na de eerste dag.

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19

CAT ademcoach massage therapeut