SoulSister

MOMENTS

SoulSister

MOMENTS

Each time women gather in circles with
each other the world heals a little more

Samenkomen met gelijkgestemde vrouwen, oftewel je SoulSisters.

In verbinding zijn met andere vrouwen was ooit heel normaal. We kwamen bij elkaar om verhalen te delen, van elkaar te leren en “gewoon” samen te zijn. In onze individualistische maatschappij is hier echter nauwelijks ruimte voor. Tegelijkertijd merken we bij SoulWork Company dat daar wel een enorme behoefte aan is. Dat een individuele behandeling heel fijn kan zijn, maar dat je juist in een groep jouw unieke plek in de wereld beter kan begrijpen én voelen. Het zal je dan ook niet verbazen dat juist het voelen centraal staat tijdens deze mini-retraite, de SoulSister Moments.

Spirituele innerlijke reis

VOELEN

Ren jij jezelf voorbij? Of kom je helemaal niet in beweging?

Natuurlijk kun je een wandeling maken, yoga oefeningen doen, of op de koffie gaan bij een vriendin. Dat is ook allemaal heel ontspannend en activerend. We raden je dan ook aan dit vooral te blijven doen… Toch is je met intentie verbinden met een groep gelijkgestemde vrouwen op een andere manier helend. In die connectie gebeurt iets magisch. Zeker wanneer Marjolein één van de vijf elementen uitnodigt. Iedere SoulSister Moment staat in het teken van een ander element. Door middel van visualisaties, healings en ademhalingsoefeningen ervaar je wat een element voor jou kan doen. De SoulSister Moments worden afgesloten met een verbonden ademhalingssessie. Je gaat tot rust gekomen en opgeladen weer naar huis.

Aarde

gronding

Water

hervorming

Vuur

kracht

Lucht

vrijheid

Spirit

licht

SAMENZIJN

Neem deel aan deze adem- en vrouwencirkel

In een kleine groep van maximaal 6 tot 8 gelijkgestemden komen we gedurende 2,5 uur samen tijdens deze adem- en vrouwencirkel. Je bent meer dan welkom bij deze mini-retraite wanneer:

5

Je al eerder een innerlijke reis bij SoulWork Company maakte en graag in verbinding met jezelf en anderen wilt blijven

5

Je individuele behandelingen bij SoulWork Company ontvangt en nieuwsgierig bent naar een groepsverband

5

Je interesse hebt in een innerlijke reis of indivuele behandeling en de werkwijze van Marjolein eens wilt meemaken

5

Je enorme behoefte hebt aan samen zijn, ontspanning en uit je hoofd gaan

5

Je vrouwencirkels best spannend vindt, maar je ook weet dat zo’n verbinding eigenlijk heel goed voor je zou zijn

5

Je naar jouw lichaam wilt gaan luisteren en benieuwd bent wat het te vertellen heeft 

5

Je jezelf een heerlijk moment gunt!

Helende innerlijke reis

Mooie woorden de innerlijke reizen van SoulWork Company

Het is prachtig en vervullend wat jullie hebben weten te creëren.

Ik ben diep geraakt door deze innerlijke reis. Ik heb me deze maanden heel erg gezien gevoeld. Precies op de momenten dat ik het nodig had, waren jullie daar met warme woorden, veiligheid, ondersteuning, liefdevolle zachtheid en spot-on inzichten. En daar komt de steun van de groep bovenop. Ik ben heel erg dankbaar dat ik hier ja tegen heb gezegd en mezelf de kans heb gegeven om mezelf weer terug te vinden met alles wat bij me hoort en in me zit.” 

Suzanne, 42 jaar

Deze reis laat je dragen in je pad naar het thuiskomen in jezelf.

Deze innerlijke reis geeft je enorm veel inzichten en een veilige haven om lastige thema’s door te werken en voelen. Ik vond het programma heel divers en aansluiten bij allerlei verschillende lagen die doorgewerkt werden. Marjolein is heel warm, steunend en veilig. Ze kan enorm goed aanvoelen en ‘intunen’ bij iedereen om te bieden wat nodig is. Je voelt je daarom enorm gezien. Ook de begeleiders Guusje en Dennis zijn heel warm en invoelend. 

Miriam, 52 jaar

WIE GEEFT DEZE MINI RETRAITE?

Marjolein Burgers

Marjolein is natuurgeneeskundig therapeut, ademcoach en de oprichtster van SoulWork Company. Haar eigen (rouw)proces is het fundament van waaruit we werken.

 

Deze SoulSister Moments zijn een eerbetoon aan haar zusje, Karlijn, haar SoulSister.

 

Door een samenloop van gebeurtenissen kwam Marjolein in 2013 in een burn-out terecht. Helaas was dit niet de laatste keer dat haar leven een onverwachte afslag nam. De dood van zowel haar vader (2018) als 30-jarige zusje (2020), door kanker, zette haar leven opnieuw op zijn kop. Deze ‘life-events’ leerden haar nog dieper voelen en keuzes maken die beter bij haar passen.

 

Marjolein coacht vrouwen vanuit de overtuiging dat alles al in je zit. Zij gelooft daarbij dat hoofd, hart en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met haar individuele behandelingen en het groepsprogramma SoulWork Embodiment herinnert zij jou om te vertrouwen op je lichaam. Daar zit jouw eigen wijsheid om de weg terug te vinden naar een hogere energie en je diepste innerlijke voelen. Dat vereist moed en zal niet zonder ongemak of weerstand gaan. Maar het geeft je de grootst mogelijke beloning. Met haar warmte en intuïtie, in combinatie met de vijf elementen: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Spirit, laat Marjolein jou weer thuis komen bij jezelf, zodat jij weer helemaal vrij en jij kan zijn.

 

Innerlijke reis

AGENDA

Meld je aan voor de eerstvolgende SoulSister Moments:

vrijdag 30 augustus 2024 : element VUUR

Een vurig mens is hartstochtelijk, gepassioneerd en gedreven. Altijd met 100% inzet. Voor anderen heel warm, voor zichzelf soms te hard. Opbranden en zelfs een burn-out kunnen daar het gevolg van zijn. Deze SoulSister Moment gaan we jou in het zonnetje zetten en heerlijk verwarmen.

Tijd: 10:00 – 12:30 uur

Locatie: Holos huis Utrecht

Prijs: 88 euro

Mini-retraite Lucht

Zaterdag 9 november 2024 : element LUCHT

Lucht representeert communicatie, creativiteit en een nieuw begin. Het gaat over geluid geven aan je gedachten, expressie geven aan je stem en adem geven aan je manifestaties. Zonder permanente vorm is dit element grotendeels ongrijpbaar. In deze SoulSister Moment maken we het onzichtbare zichtbaar. 

Tijd: 13:00 – 15:30 uur

Locatie: Yogapoint Vleuten

Prijs: 88 euro 

EXTRA

Veel gestelde vragen

Zijn we met een vaste groep? Oftewel, ontmoeten we iedere keer dezelfde vrouwen?

Op de SoulSister Mornings kun je iedere keer andere vrouwen tegenkomen. Het is geen vrouwencirkel met een vaste samenstelling. Jezelf overgeven aan het niet weten, is jezelf openen voor de magie van het leven. Wie weet wie je juist nu te ontmoeten hebt…

 

We gaan uit van minimaal 4 deelnemers per workshop. Anders dien ik het event te annuleren.

Mag ik wel meerdere keren meedoen?

Zolang er plekjes beschikbaar zijn, kun jij je zoveel keer aanmelden als je wilt. Daar zit geen maximum aantal op.

Zijn er nog uitsluitingscriteria?

Ja die zijn er. Je kunt helaas niet deelnemen met: hoge bloeddruk, epilepsie of bij gebruik van antipsychotica.

 

Je bent helemaal welkom als je in een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid bent. Geestelijke gezondheidsproblemen en hart- en vaatziekten zijn uitsluitingscriteria vanwege de sterke emotionele processen die kunnen ontstaan. Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt.

Wat is het adres van de locatie? En hoe zit het met parkeren?

Het Holos Huis ligt aan de Nachtegaalstraat 31, Utrecht, Wittevrouwen Buiten. Een winkelstraat tussen de Maliebaan en de Stadsschouwburg. Een fijne centrale plek waar je gemakkelijk vanaf het centrale station van Utrecht met de bus of fiets naartoe kan reizen. Ook is er de mogelijkheid om betaald te parkeren in de nabije straten. Het Holos Huis zelf heeft geen eigen parkeergelegenheid.

Mocht het event niet doorgaan of ik wil annuleren worden mijn kosten dan terugbetaald?

Ja, dit wordt terugbetaald bij annulering vanwege te weinig deelnemers of bij annulering vanuit jezelf. Wel minus servicekosten aan het ticketsysteem van € 0,50 per ticket. Ook dient dit minimaal 48 uur voorafgaand aan het evenement te zijn. Mocht het binnen de 48 uur vallen kijk ik of ik nog een andere deelnemer kan vinden. Alleen dan kun jij je geld terugkrijgen. 

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19

CAT ademcoach massage therapeut