Mini-retraite

 

SoulWork EMBRACEMENT

Mini-retraite

SoulWork EMBRACEMENT

Innerlijke reis op 27 december @ De Hoorneboeg

De natuur leeft volgens een cyclus van sterven en wedergeboorte. Dat doen wij mensen eigenlijk ook. Zowel het einde van het jaar als de donkere wintermaanden zijn een perfecte periode om jezelf toestemming te geven afscheid te nemen van een versie die je niet langer bent. Op 27 december a.s. zal ik een mini-retraite hosten tijdens de WinterWeken van De Hoorneboeg in Hilversum. Deze retraite brengt je in verbinding met de jij die je de afgelopen 12 maanden was. Waar ben je goed in geworden? Waar ben jij jezelf vergeten?

Spirituele innerlijke reis

MAAR WE KIJKEN OOK VOORUIT

Wat is de missie van je ziel? En hoe kun je die komend jaar al meer gaan leven?

Net zoals in de natuur zullen de vijf elementen Aarde, Water, Lucht, Vuur en Spirit je deze dag ondersteunen. Door middel van visualisaties, healings en ademhalingsoefeningen zul je een nieuwe versie van jezelf ontmoeten, omarmen en mee kunnen nemen het nieuwe jaar in.

 

SoulWork Embracement is een zeer compleet groepsprogramma dat zich richt op beleving. Wij leren je (weer) te vertrouwen op de ervaringen van het lichaam waardoor hoofd, hart en ziel samenkomen.

Aarde

gronding

Water

hervorming

Vuur

kracht

Lucht

vrijheid

Spirit

licht

HOST

Over Marjolein Burgers

Marjolein Burgers is de oprichtster van SoulWork Company: een ontspannen plek waar je weer helemaal thuis kunt komen bij jezelf. Met een team van betrokken professionals werkt zij aan het ‘reconnecten’ van het lichaam met de ziel.

 

Het (rouw)proces van Marjolein is het fundament van waaruit gewerkt wordt. Door een samenloop van gebeurtenissen kwam Marjolein in 2013 in een burn-out terecht. Helaas was dit niet de laatste keer dat haar leven een onverwachte afslag nam. De dood van zowel haar vader (2018) als 30-jarige zusje (2020), door kanker, zette haar leven opnieuw op zijn kop.

 

Deze ‘life-events’ leerden haar nog dieper voelen en keuzes maken die beter bij haar passen. Ze heeft zich compleet in het donker gewenteld om vervolgens volledig in het licht te stappen. Ze leeft! Voor zichzelf, maar ook uit eerbetoon richting haar vader en zusje.

 

Door deze ervaringen en haar mediamieke gaven kan Marjolein als geen ander bij jou inchecken en je terug naar jezelf brengen. Zij gebruikt hiervoor ademcoaching en de door haar ontwikkelde lichaamsgerichte therapie behandelingen waarin zij werkt met de vijf elementen: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Spirit.

Marjolein Ademcoach

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19