An element of SOULWORK

An element of SOULWORK

ONLINE SESSIE

Verbind je online met de elementen

Wil jij jouw dag ontspannen starten of de avond fijn afsluiten, kennismaken met mij en je verbinden met de elementen? Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij mijn online sessie An Element of Soulwork.

Hier laat ik je door middel van ademwerk telkens één van de vijf elementen van SoulWork beleven.

Mooie woorden over An Element of SoulWork

“Superavond!

Echt heel erg fijn. Fijn om ook thuis begeleid een goede ademreis te kunnen maken en tot inzichten te komen.”

“Fijn en laagdrempelig.

Ik voelde veel dankbaarheid dat ik een sessie als dit gewoon zomaar op een donderdagavond mee kon doen.”

wANNEER DE FLOW WORDT GEVOELD

Element Aarde, Water, Vuur, Lucht of Spirit

 

Volg ons via de nieuwsbrief of op Instagram. Hier laten we je weten wanneer de volgende sessie plaats gaat vinden.

 

In de online sessie laat ik je voelen wat het element voor jou kan doen door middel van visualisaties, healings en ademhalingsoefeningen. We eindigen de sessie altijd met een verbonden ademhaling sessie.

 

Kosten zijn € 8,88.

 

 

Element Aarde

WIE GEEFT DEZE ONLINE SESSIE?

Marjolein Burgers

Marjolein is natuurgeneeskundig therapeut, ademcoach en de oprichtster van SoulWork Company. Haar eigen (rouw)proces is het fundament van waaruit we werken.

 

Door een samenloop van gebeurtenissen kwam Marjolein in 2013 in een burn-out terecht. Helaas was dit niet de laatste keer dat haar leven een onverwachte afslag nam. De dood van zowel haar vader (2018) als 30-jarige zusje (2020), door kanker, zette haar leven opnieuw op zijn kop. Deze ‘life-events’ leerden haar nog dieper voelen en keuzes maken die beter bij haar passen.

 

Marjolein coacht vrouwen vanuit de overtuiging dat alles al in je zit. Zij gelooft daarbij dat hoofd, hart en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met haar individuele behandelingen en het groepsprogramma SoulWork Embodiment herinnert zij jou om te vertrouwen op je lichaam. Daar zit jouw eigen wijsheid om de weg terug te vinden naar een hogere energie en je diepste innerlijke voelen. Dat vereist moed en zal niet zonder ongemak of weerstand gaan. Maar het geeft je de grootst mogelijke beloning. Met haar warmte en intuïtie, in combinatie met de vijf elementen: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Spirit, laat Marjolein jou weer thuis komen bij jezelf, zodat jij weer helemaal vrij en jij kan zijn.

 

Aarde

gronding

Water

hervorming

Vuur

kracht

Lucht

vrijheid

Spirit

licht

Wat zeggen anderen na de online sessie

Reviews

Ik ben nog aan het bijkomen.

Ik vond het een heel fijne sessie!

Ik vond het super indrukwekkend en er kwamen veel tranen los.

Het was mijn eerste keer om zo te ademen, ik wist niet helemaal of ik het ‘goed’ deed. Ik kwam super fijn in mijn lichaam.

Heel fijn en veilig en bijzonder.

Wel moeilijker in te komen dan bij jou live.

Ik vond het een hele fijne sessie, je begeleidde het ook echt heel fijn.

Het helemaal in mijn lijf zakken en uit mijn hoofd te komen was iets lastiger. Ik miste je fysieke aanwezigheid!

Weer nieuwe dingen en heel goed te volgen.

Dankjewel voor de fijne sessie! De manier waarop je ons mee nam met je stem en in de oefeningen vond ik heel fijn.

 

SoulWork Company begeleidt in het vertrouwen op de ervaringen van je lichaam, waardoor hoofd, hart en ziel weer samenkomen

PRAKTIJK

Middenburcht 116
Utrecht (Vleuten)
KVK: 69938105
RBCZ: 190482R
CAT: CM2167-17-06-19

CAT ademcoach massage therapeut